Cargando Eventos

Eventos pasados

Navegación de búsqueda y vistas de Eventos

Navegación de vistas de Evento

junio 2018

Presentació Monogràfic Intel.ligències Múltiples

16 junio, 2018 //11:00 - 12:00
C/Domènech Cardenal nº2 1º3ª Mollerussa Lleida, C/Domènech Cardenal nº2 1º3ª
Mollerussa, Barcelona 25230 España
+ Google Map
Gratuito

Abordem el concepte de intel·ligència des de la proposta innovadora de Howard Gardner. Aquesta visió sobre les capacitats cognitives humanes va suposar un gir revolucionari en la forma com fins al moment s’entenia el constructe de la intel·ligència humana.
Howard Gardner entén la intel·ligència com un constructe de capacitats, habilitats, actituds i valors que ens permet resoldre problemes o crear productes que són validats per la societat en la que vivim.
Les 8 intel·ligències descrites per Gardner són lingüística, lògica-matemàtica, espacial, corporal-kinestésica, musical, intrapersonal, interpersonal i naturalista.
Sabem que la intel·ligència no és única, sabem que la qüestió no tracta de sí ets o no ets intel·ligent, el nostre potencial humà està més enllà del QI.
Tots som éssers intel·ligents, tots tenim fins a 8 intel·ligències que estan expressant-se d’una forma particular i única.
En tan que tots tenim un potencial per a totes i cada una de les intel·ligències, totes i cada una d’elles es poden desenvolupar. Sabem que podem ser més intel·ligents, que podem fer créixer la nostra intel·ligència!

Más información »

Presentació Taller Intel.ligències Múltiples

19 junio, 2018 //17:00 - 18:00
C/Domènech Cardenal nº2 1º3ª Mollerussa Lleida, C/Domènech Cardenal nº2 1º3ª
Mollerussa, Barcelona 25230 España
+ Google Map
Gratuito

Volem que els nostres infants siguin capaços de reconèixer que són éssers intel·ligents? Què coneguin quines són les seves habilitats? Què aprenguin a com fer ús del seu potencial per tal de procurar una transició exitosa en la seva vida?
Tots els infants són éssers intel·ligents, cadascun d’ells expressa la seva intel·ligència d’una forma partícula i única. Conèixer el constructe de Intel·ligències Múltiples resulta essencial quan els infants entenen que la seva valia es demostra en funció de les notes acadèmiques.
Busquem que els infants i els adolescents siguin capaços de comprendre’s millor i aprenguin que la qüestió no és si s’és o no és intel·ligent, sinó de quina manera estic utilitzant i mostrant les meves intel·ligències en un moment determinat de la meva vida.
Un enfocament apoderador per als infants i els joves que els permet cultivar destreses emocionals com la de conèixer-se a sí mateixos i als altres, procurar pel seu benestar i obrir-se a una mirada de possibilitats.

Más información »

octubre 2018

¿Tienes ansiedad y quieres perderla de vista?

10 octubre, 2018 //20:00 - 21:30
D´ésser a ésser Llavaneres, Cardenal Vives 16 bajo 1a
Sant Andreu de LLavaneres, barcelona 08392 España
+ Google Map

El primer paso para combatir la ansiedad, es tomar consciencia de que existe en nuestras vidas.
El segundo paso es identificar nuestros síntomas.
El tercero, aprender herramientas para detectarla y gestionarla.

Más información »
+ Exportar eventos